Μπαλκόνια

 

   

 

 

Μοντέρνα διαμόρφωση σκεπής για την κάλυψη μπαλκονιών. Η ξύλινη κατασκευή αυτή έχει δημιουργηθεί με σουιδική ξυλεία και για την κάλυψη της σκεπής έχει χρησιμοποιηθεί ασφαλτικό κεραμίδι.

Κατασκευή στέγης μικρής κλίσης με χρήση Παραδοσιακών ασφαλτικών κεραμίδιών. Κορυφαίας ποιότητας Fiberglass οξειδωμένη άσφαλτος με Παχύτερο υπόστρωμα fiberglass. Περιέχεται άσφαλτος κορυφαίας ποιότητας!

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αποπεράτωση μεγάλων κατασκευαστικών έργων και εγγυάται για την ποιότητα και την αισθητική τους. 

Μάλλον όλοι όσοι έχετε μια πίσω αυλή έχετε επίσης και ένα άνετο μέρος για αναψυχή εκεί. Τα ξύλινα δάπεδα ή deck είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί κάνει αυτό το μέρος όμορφο και να προσθέσει λίγη ζεστασιά σε αυτό. Εκτός από αυτό φαίνεται να ταιριάζει πολύ καλά με το φυσικό περιβάλλον. Υπάρχουν πολλά είδη ξύλινου δάπεδου που διατίθενται στην αγορά σήμερα,έτσι δεν είναι πραγματικά πρόβλημα για να βρείτε αυτό που θα σας αρέσει. Ακόμα κι αν αυτό δεν έχει συμβεί μπορείτε επίσης να συνδυάσετε διάφορα είδη από ξύλινο δάπεδο στις αγαπημένες σας αποχρώσεις του ξύλου.

Κάλυψη αίθριου/ταράτσα χώρου με τρίρριχτη σκεπή στην οποία τοποθετήθηκαν ασφαλτικά κεραμίδια.

Η συγκεκριμένη κατασκευή είναι μια ιδανική επιλογή για την αξιοποίηση χώρων όπως μεγάλα μπαλκόνια ή και ταράτσες και την δημιουργία ενός ιδανικού χώρου χαλάρωσης, με ελαφριά προστασία από τις καιρικές συνθήκες.