Κατασκευή Στέγης με Θερμομόνωσης & Ηχομόνωση

Σκεπή με Θερμομόνωση

Η δημιουργία μιας οικολογικά φιλικής και αποδοτικής στέγης που προσφέρει εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση είναι πλέον δυνατή με τη χρήση φυσικών υλικών όπως το φελλό και το πετροβάμβακα.

Η συγκεκριμένη σύνθεση υλικών συνδυάζει τις θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες του φελλού και του πετροβάμβακα, προσφέροντας μια υψηλής ποιότητας λύση για την κατασκευή ή ανακαίνιση της στέγης σας.

Γιατί ο Φελλός είναι ιδανικό υλικό για την Θερμομόνωση της Στέγης

Ο φελλός, με πάχος 20 χιλιοστά, αποτελεί το πρώτο στρώμα της μόνωσης και επιλέγεται για τις φυσικές του ιδιότητες. Είναι ένα ανανεώσιμο υλικό που προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση και είναι ανθεκτικό στην υγρασία, προσφέροντας μια φυσική αντίσταση σε σάπισμα και μούχλα. Επιπλέον, ο φελλός προσφέρει καλή ηχομόνωση, απορροφώντας τους ήχους και βελτιώνοντας την ακουστική άνεση του χώρου.

Πως συμβάλει ο Πετροβάμβακα στην Μόνωση της Σκεπής

Ο πετροβάμβακας είναι ένα υλικό που προέρχεται από φυσικές πέτρες και προσφέρει ανώτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Ο πετροβάμβακας είναι ανθεκτικός στις φωτιές, προσφέροντας μια επιπλέον στρώση ασφαλείας στην κατασκευή σας. Η υβριδική χρήση φελλού και πετροβάμβακα εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη λύση για την ηχομόνωση και θερμομόνωση της στέγης, προσφέροντας μια σταθερή θερμοκρασία και άνεση όλο το χρόνο.

Στέγη υψηλής Θερμομονωτικής ικανότητας

Η επιλογή αυτών των υλικών για την κατασκευή ή ανακαίνιση της στέγης σας συμβάλλει στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στην προσφορά ενός υγιεινού και άνετου εσωτερικού χώρου. Η συνδυαστική τους χρήση εγγυάται μια διαρκή και αποδοτική λύση για την ηχομόνωση και θερμομόνωση της στέγης σας, προσφέροντας μια βιώσιμη επιλογή για το μέλλον.

Τοποθεσία
Αττική
Πελάτης
Ιδιώτης
Κατηγορία Έργου