About

Στη σελίδα μας έχετε τη δυνατότητα να δείτε αναλυτικά τις κατασκευές που αναλαμβάνουμε καθώς και δείγματα από τις δουλειές μας. Τα έργα μας εμπιστεύονται ιδιώτες, δημόσιες υπηρεσίες και κατασκευαστικές εταιρίες. Κατασκευάζουμε εκκλησίες, μπαλκόνια, κιόσκια, μπάρμπεκιου, πατώματα, σκάλες και διάφορες ξύλινες και πέτρινες κατασκευές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αναλάβουμε και τη δική σας κατασκευή.

Subtitle
ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ
Bold black title
Στέγες με κεραμίδια
Orange title
Αναλαμβάνουμε κάθε είδος σκεπής
Bullets
Κατασκευή ξύλινης στέγης
Επισκευές κεραμοσκεπών
Στέγες με ασφαλτικά
Σκεπές επαγγελματικών χώρων
Image 1
Image
Σκεπή
Video
2 Subtitle
ΣΤΕΓΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
2 Bold black title
Στέγες Αδαμ
2 Body

Ο βασικός ρόλος κατασκευής στέγης στο ανώτερο τμήμα ενός κτιρίου είναι κατά κύριο η προστασία από τις καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, υγρασία, χιόνι αλλά και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Αισθητικά είναι η καλύτερη επιλογή για την κάλυψη της κατοικίας σας.

Η κατασκευή στέγης δεν απλή υπόθεση είναι σημαντικό να ενημερωθείτε κατάλληλα ώστε να έχετε το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατασκευή μιας κεραμοσκεπής μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1 Icon
fas fa-home
1 Small black
Ασφάλεια, μόνωση, υψηλη αισθητική και σίγουρα μια γερή κατασκευή που θα αντέχει με την πάροδο των χρόνων!
2 Icon
fas fa-industry
2 Small black
1. Επικοινωνία με πελάτη - Συζήτηση με τον πελάτη για λειτουργικά και αισθητικά θέματα που αφορούν την κεραμοσκεπή.
2. Προδιαγραφές σκεπής - Προσαρμογή επιθυμιών σύμφωνα και τις απαιτήσεις του κτιρίου και της περιοχής. Επιλογή κατάλληλων υλικών & ψηφιακός σχεδιασμός της κεραμοσκεπής.
3. Κατασκευή σκεπή - Πιστή κατασκευή όλων όσων έχουν συμφωνηθεί, έχοντας πάντα ως στόχο υψηλής ποιότητας τελικό αποτέλεσμα.
4. Έλεγχος - Έλεγχος και παράδοση έργου. Αποτέλεσμα μια άρτια, υψηλής ποιότητας κεραμοσκεπή που θα σας προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια και δεν θα σας απασχολήσει για αρκετές δεκαετίες.
3 Image
Image
ΣΤΕΓΕΣ απο ξύλο
Image 2
Image
ΣΤΕΓΕΣ απο ξύλο